Προσαρμόστε τα έπιπλα της επιλογής σας στα μέτρα σας.

Χωρίς Περιορισμούς!
Στη Βιομηχανία Σαλονιών Κοντεζας η ποιότητα είναι δεδομένη και όχι το ζητούμενο.

Έπιλα στα μέτρα σας

 

Στην Βιομηχανία επίπλων μπορείτε να προσαρμόσετε τα έπιπλα σας στα μέτρα σας, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης σας, ο οποίος εφόσον είναι διαθέσιμο το ύφασμα της αρεσκείας σας, είναι άμεσος.
Κατασκευάζουμε έπιπλα σπιτιού και έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους ( Ξενοδοχεία, εστιατόρια,Bar, καφέ ) σε άριστη ποιότητα και λογικές τιμές.

Σκελετοί Επίπλων

 

Όλα μας τα σκελετά είναι ξηραντηρίου, για να αποφεύγονται οι προσβολές από σηπτικούς-χρωστικούς μύκητες και έντομα. Τα ξύλα ξηραντηρίου εκτός από πιστοποιημένη καθαρότητα του ξύλου από παθογενείς παράγοντες, αυξάνουν και τη μηχανική αντοχή του. Τα σκελετά είναι δεμένα με μεταλλικούς συνδέσμους για να απορροφάται η διαστολή και η συστολή, και είναι πλεγμένα με δεκάρηδες ιμάντες. Έχετε 10ετή εγγύηση για το σκελετό μας.

Μαξιλάρια

 

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με σιλικόνη και ραμμένα σε διαδοχικά σημεία για να έχουν άμεση επαναφορά. Τα μαξιλάρια βάσης αποτελούνται από λάστιχα Αυστριακής προέλευσης και κατασκευής που εκπροσωπούν μία από τις καλύτερες πανευρωπαικές εταιρείες με τη γραπτή εγγύηση των 5 ετών.

Share This