Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Η βιομηχανία επίπλων «ΚΟΝΤΕΖΑ» ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Κοντεζά το 1975 αρχικά στην πόλη των Σερρών και αργότερα εγκαταστάθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστασεις στο 8ο χλμ Σερρών – Δράμας, όπου ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αρχη με την κατασκευή σαλονιών με μεγάλη επιτυχία, όπου και καθιερώθηκε στην αγορά με το όνομα “ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΝΤΕΖΑΣ” για την ποιότητα και την αξιοπιστία. Μεσα  από την πολυετή εμπειρία της βιομηχανίας μας, τις προσεγμένες συνεργασίες και το εξειδικευμένο προσωπικό μας επιτύχαμε την παραγωγή μοντέρνων και αξιόπιστων επίπλων. Σήμερα η βιομηχανία μας συνεχίζει να παράγει έπιπλα στο 8ο χλμ Σερρών – Δράμας όπου βρίσκεται και η έκθεση μας και τα οποία διαθέτουμε στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Η Φιλοσοφία μας

Το έπιπλο είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας. Μεγαλώσαμε, εργαζόμαστε και χτίζουμε τις αναμνήσεις μας γύρω από αυτό. Κάτι τόσο συνδεδεμένο με τη ζωή μας δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από ιδανικό. Με αυτήν την αρχή αντιμετωπίζουμε το έπιπλο στην βιομηχανία επίπλων Κοντεζάς.

Η φιλοσοφία της βιομηχανίας μας είναι να παράγει μοντέρνο έπιπλο σε υψηλή ποιότητα, όπου με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τους έμπειρους ανθρώπους που διαθέτουμε , έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε τις τιμές των προϊόντων μας προσιτές και να δημιουργούμε αξιόπιστα έπιπλα για μια ζωή.
Στο σχεδιαστικό κομμάτι η εταιρεία έχει έμπειρους ανθρώπους που είναι πάντα σε θέση να προβλέψουν και να ερμηνεύσουν, με συνέπεια, στυλ και ευελιξία, την πρόθεση του κάθε πελάτη και την απαίτηση του κάθε σπιτιού.

Τα έπιπλα της εταιρείας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σε ιδιόκτητες εργοστασιακές εγκαταστάσεις με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Η γραμμή παραγωγής της εταιρείας είναι πλήρως οργανωμένη λόγο του διαρκή ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και στους έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.
Καταφέραμε να προσαρμόσουμε την γραμμή παραγωγής και να την κάνουμε ευέλικτη ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην δυνατότητα κατασκευής επίπλων σε ειδικές διαστάσεις.
Επίσης κατασκευάζουμε έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους (Ξενοδοχεία, εστιατόρια,Bar, καφέ).

Μέλετη χώρου

Η Βιομηχανία επίπλων Κοντεζάς, σας προτείνει μία πλούσια σειρά επίπλων, ικανή να εξοπλίσει το δικό σας σπίτι

Μοντέρνα σχεδίαση

Στην Βιοτεχνία Επίπλων Κοντεζάς συνδυάζουμε το μοντέρνο & το σύγχρονο design με την εργονομία

Δωρεάν μεταφορά

Δωρεάν μεταφορά
Έπιπλα από την Βιομηχανία μας…Στο σπίτι σας!

Share This